Uniek Singapore Stad

Singapore is het kleinste land van Zuidoost-Azië en iets groter dan de Nederlandse Noordoostpolder. Het grootste gedeelte van het land wordt ingenomen door de unieke stad Singapore. Singapore Stad wordt vaak onterecht afgedaan als een lightversie van stedelijke Azië. De stad is een fantastische smeltkroes van culturen, die in alles is terug te zien. De stad kent moderne architectuur, bijzondere religieuze gebouwen, luxe winkelcentra, goede musea, extravagante winkelstraten, zeer goede hotels, geweldige restaurants en een bruisend nachtleven. Zowel in als buiten de stad zijn tal van sportieve activiteiten te ondernemen.

Etnische diversiteit in Singapore Stad

In de stad wonen Maleisiërs, Indiërs, Chinezen en Westerlingen samen. Dit komt tot uiting in wijken, restaurants en zeer levendige markten. De wijken Little India en de Chinatown van Singapore Stad zijn meer dan de moeite waard en de winkels in deze wijken zijn een leuke afwisseling op de vele luxe en westerse winkels.

Architectuur in Singapore Stad

Singapore Stad staat bekend om de vele wolkenkrabbers in het zakencentrum. Ook zijn er verschillende koloniale gebouwen in Singapore Stad, zoals het fort op Canning Hill en het wereldberoemde Raffles hotel. In de gehele stad vindt u prachtige tempels, bijzondere moskees en enkele mooie kerken. Zeer aangenaam zijn de vele parken in Singapore Stad, waar u even kunt uitrusten.

Veilig Singapore Stad

Singapore kent een streng regime. Voor de inwoners betekent dit dat zij bepaalde vrijheden moeten inleveren. Voor toeristen houdt dit in dat de stad schoon en veilig is. Overigens vindt u in Singapore Stad verschillende kunstenaren die op creatieve wijze het regime bekritiseren.

Uitgaan in Singapore Stad

Culinair gezien is Singapore Stad gewoonweg geweldig. Voedsel is de nationale obsessie. Mocht u na het diner nog willen stappen, dan kunt u het bruisende nachtleven van Singapore Stad induiken.

Singapore Stad

Vliegtickets Singapore Stad

Op goedkoopnaarazie.nl vindt u betaalbare vliegtickets naar Singapore en andere Aziatische bestemmingen. Door onze uitgebreide database kunnen we verschillende vliegmaatschappijen met elkaar vergelijken, waardoor we een ruim aanbod hebben van vliegtickets naar Singapore. Het goedkoopste vliegticket naar Singapore boekt u online via onze vliegtickets aanbiedingen pagina!

Voor een complete reis boekt u tevens uw hotel online.

Wilt u op de hoogte blijven van interessante en leuke vliegaanbiedingen naar verschillende Aziatische bestemmingen? Volg ons dan op Facebook en wees de eerste die te horen krijgt welke Aziatische bestemmingen in de aanbieding gaan!