Magisch Bali

Centraal Bali

Ubud is een schitterend kunstenaarsdorp en het culturele centrum van de eiland. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken langs uitgestrekte rijstvelden. In en rondom Ubud vindt u goede hotels, vaak met uitzicht het heuvelachtige en groene landschap. Ook de restaurants zijn in Ubud uitstekend. In en rondom Ubud vindt u verschillende bijzondere tempels zoals in het Monkey-Forest, een oud Hindoestaans tempelcomplex dat bewoond wordt door ongeveer 200 makaken. Andere bijzondere heiligdommen zijn Gunung Kawi, een 11e eeuws tempelcomplex, en Goa Gajah, ook bekend als Olifantsgrot.

Noord- en West-Bali

Het noorden en westen van Bali zijn het minst toeristisch, maar zeker de moeite waard. Het noorden staat bekend om de schitterende onderwaterwereld waar u zeer goed kunt snorkelen en duiken. Ook het zien van dolfijnen behoort in het noorden tot de mogelijkheid. Het landschap in het noorden van Bali kenmerkt zich door bergen en prachtige kratermeren, zoals het Baturmeer en het Bratanmeer. Bij het Bratanmeer bevindt zich het bijzondere tempelcomplex Ulun Danu.

Zuid-Bali

In het zuiden van Bali ligt Kuta, de surfspot van het eiland. In Kuta vindt u een echte strandcultuur en levendig nachtleven. Maar ook net buiten Kuta vindt u weer bijzondere tempels, zoals Tanah Lot. De Tanah Lot tempel is alleen bereikbaar bij eb.

Bali

Goedkoop naar Bali

Goedkoop naar Bali vliegen ? Bekijk daarvoor onze vliegtickets aanbiedingen pagina wij hebben reeds alle luchtvaartmaatschappijen en agenten die een aanbieding hebben voor u op een rij gezet. Dat betekent altijd de laagste tarieven voor vliegtickets naar uw favoriete vakantiebestemming. Dus ook naar Bali vliegt u voordelig als u boekt via vliegtickets aanbiedingen!

Bespaar nog meer door een pakketreis te boeken!

Wilt u op de hoogte blijven van interessante en leuke vliegaanbiedingen naar verschillende Aziatische bestemmingen? Volg ons dan op Facebook en wees de eerste die te horen krijgt welke Aziatische bestemmingen in de aanbieding gaan!

Zoek direct een goedkope Hotel op Bali: