Kuala Lumpur een bijzondere mix

Kuala Lumpur is in alles de hoofdstad van Maleisië. De stad is het economische, politieke en gastronomische centrum van het land. Wat midden 19e eeuw begon als een dorp waar tinzoekers zich vestigden, is tegenwoordig de metropool Kuala Lumpur. De razendsnelle opmars van de stad heeft zijn aantrekkingskracht gehad op verschillende nationaliteiten, waardoor u in Kuala Lumpur een grote culturele diversiteit ziet. Deze diversiteit toont zich onder andere in de markten, religieuze gebouwen en restaurants. De architectuur in Kuala Lumpur bestaat uit een bijzondere mix van authentieke gebouwen en enorme wolkenkrabbers. Ook is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de parken en monumenten net buiten de stad.

De Petronas Towers in Kuala Lumpur

De Petronas Towers behoren tot de hoogste wolkenkrabbers. Ze staan in het ultramoderne centrum van Kuala Lumpur en steken boven de skyline van de stad uit. Helaas zit er een maximum op het aantal bezoekers, waardoor het niet voor iedereen mogelijk is van het uitzicht te genieten.

Culturele diversiteit in Kuala Lumpur

De charme van Kuala Lumpur zit grotendeels in de culturele diversiteit. Maleisiërs, Chinezen, Indiërs en Britten hebben allemaal hun eigen inbreng in de stad, waardoor de stad prachtige tempels, moskeeën en een bijzondere kathedraal heeft. Ook op de levendige markten ziet u een duidelijk verschil in etnische achtergrond.

Goedkoop vliegen naar Kuala Lumpur

Metropool Kuala Lumpur

Kuala Lumpur is een echte metropool met een obsessie voor architectuur, mode, culinaire hoogstandjes en uitgaan. Bezoek de extravagante winkelcentra of duik het nachtleven in om de moderne kant van Kuala Lumpur goed te ontdekken.

Goedkoop vliegen naar Kuala Lumpur

Het charismatische Kuala Lumpur is zeer zeker het bezoeken waard. Daar moet u absoluut een keer naar toe. Vergelijk eenvoudig de verschillende vliegtarieven naar Kuala Lumpur via onze aanbiedingen pagina. Boek vandaag nog uw vliegticket naar Kuala Lumpur!

Of bespaar op uw totale kosten door een pakketreis te boeken.

Wilt u op de hoogte blijven van interessante en leuke vliegaanbiedingen? Volg ons dan op Facebook en wees de eerste die te horen krijgt welke Aziatische bestemmingen in de aanbieding gaan!

[awesome-weather location=”Kuala Lumpur” units=”C” size=”wide”forecast_days=7 hide_stats=true]