Dynamisch Shanghai

Shanghai is de grootste stad van China en tevens de belangrijkste economische stad van het land. De economische groei die Shanghai in relatief korte tijd heeft doorgemaakt is terug te zien in de vele hoge, moderne en futuristische gebouwen. Behalve de grootste haven, heeft Shanghai ook de langste winkelstraat ter wereld van maar liefst vijf kilometer lang. Maar niet alles in Shanghai is groot en dynamisch. De immense stad Shanghai is ontstaan uit het ommuurde gedeelte van de stad, wat vroeger niet meer was dan een vissersplaatsje. In Shanghai vindt u tussen en achter de wolkenkrabbers en neonlichten tempels, traditionele markten en authentieke Chinese tuinen.

Modern Shanghai

In Shanghai lijkt niets en niemand stil te staan. Er wordt constant gebouwd en overal zijn mensen die de klok rond werken om aansluiting te vinden bij de economische welvaart in de stad. Bij een verblijf in Shanghai zult u zich beseffen dat u in een stad bent die behoort tot de grootste en economische meest belangrijke steden ter wereld. Het moderne Shanghai streeft vooruitgang na en dit is te zien in de architectuur, de techniek en het uitgaan.

Goedkoop naar Shanghai

Oud Shanghai

Tussen en achter de modern façade van Shanghai vindt u het traditionele Shanghai. De bijzonder en mooie tempels en de traditionele tuinen zijn een oase van rust in vergelijking met de drukte van bijvoorbeeld de immense winkelstraat. De tegenstelling tussen modern en oud Shanghai maken de stad tot een zeer indrukwekkende bestemming.

Uit eten in Shanghai

De tegenstelling tussen modern en oud ziet u ook terug in de culinaire wereld van Shanghai. Zo is het mogelijk dat u de ene dag in een sterrenrestaurant eet en de volgende dag Chinese dumplings bij een straatverkoper haalt.

 

Goedkoop naar Shanghai

Goedkoop naar Shanghai ?U vakantie begint al leuk als u boekt via vliegtickets aanbiedingen! U betaalt dan nooit teveel voor uw vliegticket. Zo houdt u dus meer geld over voor uw vakantie in Shanghai. Check eenvoudig de voordeligste vliegtarieven en boek uw vliegticket naar Mumbai in een aantal simpele stappen. Wilt u op de hoogte blijven van interessante en leuke vliegaanbiedingen? Volg ons dan op Facebook en wees de eerste die te horen krijgt welke Aziatische bestemmingen in de aanbieding gaan!