Energiek Bangkok

Al sinds 1782 is Bangkok de hoofdstad van Thailand en  tegenwoordig is het één van de belangrijkste steden in Azië. De stad kenmerkt zich door een enorme bedrijvigheid die dag en nacht door lijkt te gaan. Bangkok staat bekend als een drukke, maar schitterende en sfeervolle stad vol tempels, markten en kanalen (klongs). De oude stad, Chinatown, Dusit, de moderne stad  en Thon Buri zijn de belangrijkste wijken van de stad die u zeker niet mag missen vanwege de bezienswaardigheden, markten en het bruisende uitgaansleven. In de omgeving van Bangkok liggen verschillende culturele, historische en avontuurlijke excursiemogelijkheden.

De oude stad van Bangkok

In de oude stad van Bangkok staan het prachtige Koninklijke Paleis en de Wat Pho. Het Koninklijke Paleis is een groot complex met goudkleurige tempels, tempelwachters, koninklijke vertrekken en bonsaituinen. De Wat Pra Keo van het Koninklijk Paleis is wereldberoemd vanwege de smaragden Boeddha. De Wat Pho is de grootste tempel van Bangkok en beroemd vanwege de 46 meter lange liggende Boeddha.

Goedkoop naar Bangkok

Boottocht over de klongs

Een boottocht over de klongs van Bangkok brengt u langs huizen op palen, tempels en drijvende winkels. Tijdens een boottocht ziet u het meer traditionele leven in Bangkok.

Chinatown van Bangkok

Chinatown is een zeer sfeervolle, kleurrijke en geurige wijk in Bangkok met veel verkeer, markten en winkeltjes.

Moderne stad van Bangkok

Overdag is de moderne stad van Bangkok de werkplek van zakenlui. In de avond is de moderne wijk het bruisende uitgaanscentrum. Ook de fameuze en levendige avondmarkt Patpong wordt hier gehouden.

Excursies vanuit Bangkok

Vanuit Bangkok kunt u excursies maken naar de Brug over de rivier de Kwai of de authentieke drijvende markt in Damnern Saduak. Ook raften, kanoën, olifantenkampen bezoeken en prachtige natuurtochten maken, behoren tot de excursiemogelijkheden.

Goedkoop naar Bangkok

U kunt goedkoop naar Bangkok door uw vlucht te boeken via onze vliegtickets aanbiedingen pagina. Gebruik het zoekscherm en vind direct het goedkoopste vliegticket naar Thailand. Wij zoekt naar tarieven van alle lijndienstvluchten naar Bangkok en sorteert deze op de laagste prijs. Boek vandaag nog online uw vlucht en vlieg morgen naar het prachtige Bangkok!

Wilt u op de hoogte blijven van interessante en leuke vliegaanbiedingen naar verschillende Aziatische bestemmingen? Volg ons dan op Facebook en wees de eerste die te horen krijgt welke Aziatische bestemmingen in de aanbieding gaan!