Altijd zonnig en veelzijdig Eilat

Ingesloten tussen Jordanië en Egypte ligt in het uiterste zuiden van Israel de populaire badplaats Eilat. Mede door de zon die bijna altijd schijnt en de aangename temperatuur van het zeewater is Eilat een toeristische trekpleister. De prachtige stranden, het helderblauwe water en de wondere onderwaterwereld van Eilat maken de stad tot een heerlijke vakantiebestemming. Maar Eilat is meer dan alleen een strandbestemming. De bergen en de woestijn die Eilat omringen bieden volop mogelijkheden voor excursies.

Zon, zee & strand in Eilat

Eilat staat bekend om de pittoreske stranden en de fantastische koraalriffen voor de kust. Duikend of snorkelend kunt u de wondere onderwaterfauna ontdekken. Ook is het mogelijk om per boot met glazen bodem de schatten van de zee te bezichtigen. Ook voor andere watersporten bent u in Eilat op de juiste bestemming.

goedkoop naar Eilat

Excursies vanuit Eilat

Vanuit Eilat kunt u prachtige excursies maken in de nabije omgeving. Grote aanrader is het nationale park Timna, een halfuur ten noorden van Eilat. Hier vindt u onder meer Salomo’s Pilaren en prachtige stenen bogen die beiden door de natuur zijn gevormd. De bergen rondom Eilat zijn uitermate geschikt om te wandelen en een mooi zicht te krijgen over Eilat en de helderblauwe zee.

Entertainment in Eilat

In Eilat hoeft u zich nooit te vervelen. Voor de afwisseling kunt u overdag bijvoorbeeld naar het King’s City pretpark of het Underwater Observatory Marine Park. In de avond kunt u bezoek brengen aan de bioscoop, de vele restaurants en de gezellige uitgaansgelegenheden.

Goedkoop naar Eilat

Vlieg voordelig naar Eilat met vliegtickets aanbiedingen van Goedkoopnaarazie.nl. Wij vergelijken continu de tarieven van alle vliegmaatschappijen en lowcost carriers zodat de laagste vliegtarieven gegarandeerd zijn.

Wilt u op de hoogte blijven van interessante en leuke vliegaanbiedingen naar verschillende Aziatische bestemmingen? Volg ons dan op Facebook en wees de eerste die te horen krijgt welke Aziatische bestemmingen in de aanbieding gaan!

[awesome-weather location=”Eilat” units=”C” size=”wide”forecast_days=7 hide_stats=true]