Enerverend Osaka

Osaka is qua grote de derde stad van Japan, maar qua economische importantie staat de stad op de tweede plek. De stad werd in de Tweede Wereldoorlog bijna geheel verwoest. Gelukkig zijn er prachtige restanten van de oude Japanse cultuur in Osaka zelf en in de omgeving overgebleven. Osaka staat vooral bekend om de inwoners die met beide voeten op de grond staan,  het heerlijke eten en het enerverende nachtleven. De avonden en nachten in Osaka zullen u verbazen. Zodra het donker wordt gaat overal in de stad het neonlicht aan en wenken de inwoners van Osaka je hun winkel of restaurant binnen met de belofte op een goede tijd.

Bezienswaardigheden in Osaka

In Osaka vindt u meerdere goede musea zoals het nationaal etnologisch museum,  museum van oriëntaalse keramiek, het geschiedenismuseum, het mensenrechtenmuseum en het zeer bijzondere  openluchtmuseum van oude Japanse boerderijen. Een verblijf in Osaka is niet compleet zonder een bezoek aan het prachtige Osaka aquarium met een gigantische walvishaai. De Boeddhistische Shitennoji-tempel behoort tot de oudste gebruikte tempels in het Japanse rijk.

Ervaar Osaka

Osaka is een ervaring op zich. Wandelend over markten, door winkelstraten, door nauwe steegjes of langs wolkenkrabbers ervaart u Osaka optimaal.

Bezienswaardigheden nabij Osaka

Binnen een straal van 50 kilometer van Osaka zijn tal van prachtige bezienswaardigheden uit het rijke verleden van Japan. Bezoek bijvoorbeeld Kyoto, dat meer dan 1000 jaar de hoofdstad van Japan was, of Nara, de allereerste vaste hoofdstad van het land. In Himeji staat het mooiste feodale kasteel van Japan en op de berg Koya staat een atmosferische tempel.

Goedkoop vliegen naar Osaka

Goedkoop vliegen naar Osaka

De laagste vliegtarieven naar Osaka en andere Aziatische bestemmingen vindt u via vliegtickets aanbiedingen.Wij vergelijkt alle tarieven en goedkope deals naar Osaka, Japan. Het boeken van uw vliegticket is zeer eenvoudig. In slechts een aantal simpele stappen reserveert u zeer snel uw Osaka vliegticket. En dat tegen het laagste tarief! Boek vandaag nog via goedkoopnaarazie.nl en geniet van het mooie Japan.

Wilt u op de hoogte blijven van interessante en leuke vliegaanbiedingen? Volg ons dan op Facebook en wees de eerste die te horen krijgt welke Aziatische bestemmingen in de aanbieding gaan!

[awesome-weather location=”Osaka” units=”C” size=”wide”forecast_days=7 hide_stats=true]