Goedkoop naar Tel Aviv

Het bruisende Tel Aviv is dichterbij dan u denkt. Vlieg naar Israel met een voordelig vliegticket van goedkoopnaarazie.nl. Daarnaast biedt Transavia voordelige mogelijkheden om naar Tel Aviv te vliegen. Ze hebben gunstige vluchttijden, prijzen en minder tussenstops dan andere vliegmaatschappijen. Een reis naar Tel Aviv met Transavia zou dus een goede optie voor u kunnen zijn.
Verder vergelijken we nog andere voordelige vliegtarieven van verschillende vliegmaatschappijen die u terug vindt op onze vliegtickets aanbiedingen pagina.

Bijzonder veelzijdig Tel Aviv

Tel Aviv is een bijzonder veelzijdige vakantiebestemming in het westen van Israel. Tel Aviv heeft alles: historie, een hoog culinair gehalte, een levendig nachtleven, het strand en tal van bezienswaardigheden. Tel Aviv staat bekend om de Bauhaus architectuur en staat vanwege de veelvoud aan Bauhaus architectuur op de werelderfgoedlijst van de Unesco.

Bijbelse historie van Tel Aviv

Jaffa is tegenwoordig een stadsdistrict van Tel Aviv, maar al in de bijbel wordt Jaffa genoemd. Jaffa behoort tot de oudste steden ter wereld en is millennia lang een belangrijke havenstad geweest. Tijdens een verblijf in Tel Aviv mag u de opgravingen van Jaffa dan ook niet missen.

Cultureel Tel Aviv

Op cultureel gebied heeft Tel Aviv enorm veel te bieden. De Bauhaus architectuur kunt u niet missen, net als het Rabin Square, het grootste openbare plein van Israel. Een ander bijzonder plein is het Dizengoff Square, waar een fontein zowel water als vuur spuwt. Verder vindt u in Tel Aviv tal van kunstateliers en musea.

Het strand van Tel Aviv

Tel Aviv heeft uitgestrekte zandstranden, waar op sommige delen alternatievelingen liggen en op andere delen de jetset van Tel Aviv hun afgetrainde en gebruinde lijven tonen.

Uitgaan Tel Aviv

Tel Aviv wil zich meten met metropolen als New York, London, Parijs en Los Angeles. De stad kent hierdoor tal van hippe en culinair hoogstaande eetgelegenheden. Naast de culinaire hoogstandjes staat Tel Aviv bekend om het uitbundige en bruisende uitgaansleven. Als u van stappen houdt, dan zult u ongetwijfeld genieten van het liberale karakter van Tel Aviv.

Goedkoop naar Tel Aviv

Wilt u op de hoogte blijven van interessante en leuke vliegaanbiedingen naar verschillende Aziatische bestemmingen? Volg ons dan op Facebook en wees de eerste die te horen krijgt welke Aziatische bestemmingen in de aanbieding gaan!