Informatie over Singapore Airlines :

singapore airlines

Bestemmingen van Singapore Airlines

Vanuit Singapore biedt Singapore Airlines een uitgebreid network aan met vluchten naar alle belangrijke steden in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Singapore Airlines vliegt meer dan 90 keer per week naar de 5 belangrijkste steden in Australië tevens heeft Singapore Airlines de snelste verbinding vanuit Amsterdam naar Sydney die slechts 20.55 uur duurt. Naar Nieuw-Zeeland vliegen zij zelfs dagelijks non stop naar zowel Auckland als Christchurch.

Ook in Azië vliegt u snel en comfortabel meerdere malen per dag naar steden zoals: Bangkok,Hanoi,Jakarta, Kuala Lumpur,Manilla en voor de zon leverhebbers zelfs 3 keer per dag naar Bali en 4 keer per dag naar Phuket.

Service van Singapore Airlines

Aan boord bij Singapore Airlines bent u altijd verzekerd van een aangename en comfortabele reis. De service waarover zelfs andere luchtvaartmaatschappijen niet uitgesproken raken, de overvloed aan entertainment (80 on demand films) op uw individuele videoscherm en de overheerlijke gerechten die tijdens de reis worden geserveerd waardoor uw reis beslist korter zal voelen.

Aan boord van de A380 zijn suites beschikbaar die van alle gemakken zijn voorzien. Van uitgebreide luxe maaltijden tot kleine vergaderruimte en uiteraard en heerlijk bed om in te slapen.

suitesclass-landing-img2suitesclass-landing-img3suitesclass-landing-img1

 

 

 

 

 

First class (eerste klasse) van Singapore Airlines heeft ook wat te bieden. Stoelen hebben maar liefst 208 cm been ruimten en zijn 81 cm breed.Uiteraard kunnen dezen ook 100% plat gezet worden (full flat). Natuurlijk heeft u ook in de first class keuze uit heerlijke maaltijden.

NG-PCL-SeatNG-PCL-ListingPCL_Lobster_700x396

 

 

 

 

 

Business class heeft ook prachtige stoelen die 71 cm breed zijn en tot een volledige bed omgetoverd kunnen worden met 208 cm beenruimte. In de business wordt volledig service aangeboden met overheerlijke maaltijden. Aan de entertainment is ook gedacht waardoor stoel voorzien zijn van een mooie18 inch HD scherm.

JCL_Seafood-SoupNG-JCL-IFENG-JCL-Seat

 

 

 

 

Singapore Airlines Economy classe misstaat ook niet.Stoelen zijn ontworpen om extra persoonlijk ruimte met rugkussens die extra verstevigd zijn aan de zijkanten voor betere ondersteuning van de rug , tevens zijn alle stoelen voorzien van 11.1 inch schermen met een USB aansluiting om bijvoorbeeld uw telefoon te kunnen opladen.

NG-YCL-DiningNG-YCL-IFENG-YCL-Seat

 

 

 

 

 

Ook op de grond maakt Singapore Airlines u het zo gemakkelijk mogelijk. Als u uw tickets direct via Singapore Airlines website boekt kunt u direct in alle boeking klassen een stoel reserveren. Boekt u uw reis via een reis agent dan kunt u vanaf 48 uur voor vertrek via de website van Singapore Airlines uw stoel reserveren en direct uw instapkaart printen. Op de luchthaven hoeft u slechts bij de incheck balie van Singapore Airlines uw ruimbagage af te geven.

Singapore stopover

Wanneer u op weg naar een bestemming verder dan Singapore en u uw reis voor 1 of meerdere dagen wenst te onderbreken en de veelzijdigheid van Singapore wilt ontdekken, dan kunt u gebruik maken van het Singapore Stopover Holiday programma, met hotelprijzen vanaf € 29 per persoon, per nacht, op basis van verblijf in een 2-persoonskamer. Het Singapore Stopover Holiday programma omvat hotel accommodatie, transfers tussen de luchthaven en het hotel, gratis vervoer op de ASIA Hop-on Buses, kortingscoupons voor winkelen, dineren en excursies alsmede gratis toegang tot Singapore’s belangrijkste toeristische attracties zoals Sentosa Island resort, Singapore Zoo, Orchid Garden en nog veel meer.

De Vloot

Singapore Airlines onderhoudt een moderne vloot van 99 vliegtuigen. Met ingang van 1 december 2013, is de gemiddelde leeftijd van de vloot is zes jaar en zeven maanden,daardoor is het een van de ’s werelds jongste en zuinigste.

A330-300(24 toestellen)

SQA330

A380-800 (19 toestellen)

SQa380

B777-200 (28 toestellen)

SQb772

B777-300 (28 toestellen)

SQb773ER0

Frequent flyer programma

KrisFlyer : Als lid kunt u KrisFlyer mijlen verdienen wanneer u vliegt met Singapore Airlines, SilkAir of een van de Star Alliance partners. Waar u dan ook naar toe gaat, genieten van de speciale promoties en verdien mijlen wanneer u verblijft, belt, boekt, rijdt of winkelt met uitgebreide netwerk van meer dan 120 wereldwijde non-airline partners van Singapore Airlines.

De PPS Club is exclusief voor onze meest waardevolle leden. Het is een wereld van prestige en luxe, met een grotere mate van voorkeursbehandeling en speciale aandacht zo ontworpen om uw reiservaring comfortabeler en gemakkelijker te maken.

5 Steren Airline

Jaar in jaar uit wint deze geweldige luchtvaartmaatschappij enorme lijst aan onderscheidingen zoals s’ werelds beste luchtvaartmaatschappij,s’ werelds beste first,business en economy service, beste eten en drinken aan board, enz.. Door haar geweldige service, kwalitatieve vloot en lounges behoort deze luchtvaartmaatschappij tot s’ werelds beste en is een van de 7 luchtvaartmaatschappijen die zich 5 staren luchtvaartmaatschappij mag noemen.

Goedkoop vliegen met Singapore Airlines naar Azië? Op onze aanbiedingen pagina vind u meest recente aanbiedingen van deze geweldige luchtvaartmaatschappij of volg ons op Facebook om nieuwe aanbiedingen niet te missen !

Singapore Airlines, A great way to fly.