Overweldigend Hong Kong

Hong Kong is een speciaal bestuurlijke regio van de volksrepubliek China. Sinds Hong Kong niet meer in Britse handen is, heeft de regio een aparte status in China. Hong Kong is meer dan alleen de drukke stad met de indrukwekkende skyline, de neonlichten en uitstekende infrastructuur. Hong Kong kent ook een uitgestrekt landschap met hoge bergtoppen en prachtige stranden. Toch hebben de drukke stad van Hong Kong en de rustige natuurlijke landschappen een grote overeenkomst: beiden zijn overweldigend. In Hong Kong zijn volop musea, winkels, goede restaurants, prachtige tempels, kloosters en levendige markten.

Stedelijk Hong Kong

Het mooiste uitzicht over Hong Kong Island heeft u vanaf The Peak, zowel overdag als ’s avonds heeft u vanaf The Peak uitzicht op de stad, de bergen en het water dat Kowloon en Hong Kong Island scheidt. Het stedelijk gebied van Hong Kong, waar winkels altijd open lijken te zijn, wordt ’s avonds en ’s nachts verlicht door neonlicht.

Goedkoop naar Hong Kong

Markten in Hong Kong

Hong Kong kent vele markten zowel voor toeristen als voor inwoners. De markten voor de lokale bevolking zijn levendig, authentiek en kleurrijk. Op de markten voor toeristen bent u waarschijnlijk eerder uitgekeken, al blijft het bijzonder om een horloge met Mao Zedong naast een horloge met de Britse koningin te zien liggen.

Landelijk Hong Kong

In de natuurlijke landschappen van Hong Kong kunt u ontsnappen aan de drukte van de stad. Met een kabelbaan kunt u over de bergtoppen naar boeddhistische kloosters in de bergen.

Tempels in Hong Kong

In Hong Kong vindt u prachtige tempels en kloosters, zowel in het stedelijk gebied als in het landelijk gebied. Een voorbeeld is het klooster van de 10.000 Boeddha’s dat prachtig op een heuvel gelegen is.

 

Goedkoop naar Hong Kong

Het goedkoopste vliegtarief naar de metropool Hong Kong vindt u met een zoekopdracht via vliegtickets aanbiedingen. Dat betekent altijd de laagste tarieven voor vliegtickets naar uw favoriete vakantiebestemming.

Wilt u op de hoogte blijven van interessante en leuke vliegaanbiedingen naar verschillende Aziatische bestemmingen? Volg ons dan op Facebook en wees de eerste die te horen krijgt welke Aziatische bestemmingen in de aanbieding gaan!