Hemels Hangzhou

Hangzhou is relatief onbekend onder westerse toeristen, maar de Chinezen kennen de pracht en praal van de stad goed. Ondanks de moderne gebouwen die in alle grote steden in China uit de grond schieten als paddestoelen, herbergt Hangzhou prachtige restanten van het oude China. Voor de Chinezen is de schoonheid van Hangzhou hemel op aarde. Middelpunt van de stad is het West Lake, dat omringd wordt door prachtige tuinen en tal van toeristische attracties.

West Lake van Hangzhou

Het West Lake van Hangzhou staat bekend om haar schoonheid en de natuurlijk manier waarop de historische en culturele gebouwen zich met het meer vermengen. In China zijn veel meren die de naam West Lake dragen, maar al deze meren zijn vernoemd naar het West Lake van Hangzhou.

Bezienswaardigheden in Hangzhou

In en rondom West Lake liggen prachtige bezienswaardigheden, waaronder musea en tempels. Gu Shan is een eilandje in het meer waarop u oude huizen en antieke Chinese architectuur vindt. De pagode kijkt schitterend uit over het meer. Verder vindt u rondom het West Lake indrukwekkende tempels en meerdere musea die de tradities van de Chinese cultuur weergeven. Het zijdemuseum en het theemuseum mag u zeker niet missen tijdens een verblijf in Hangzhou.

Goedkoop naar Hangzhou

Uit eten in Hangzhou

Het eten in Hangzhou doet niet onder voor de schoonheid van de stad. Reizen en de smaken van de bestemming proeven gaan samen. In Hangzhou kunt u onder andere genieten van zoetzure vis , vers uit het meer, kip gebakken in klei en gefrituurde garnalen.

 

Goedkoop naar Hangzhou

Goedkoop naar Hangzhou vliegen ? Bekijk daarvoor onze vliegtickets aanbiedingen pagina wij hebben reeds alle luchtvaartmaatschappijen en agenten die een aanbieding hebben voor u op een rij gezet. Dat betekent altijd de laagste tarieven voor vliegtickets naar uw favoriete vakantiebestemming. Dus ook naar Hangzhou vliegt u voordelig als u boekt via vliegtickets aanbiedingen!

Wilt u op de hoogte blijven van interessante en leuke vliegaanbiedingen naar verschillende Aziatische bestemmingen? Volg ons dan op Facebook en wees de eerste die te horen krijgt welke Aziatische bestemmingen in de aanbieding gaan!

[awesome-weather location=”Hangzhou” units=”C” size=”wide”forecast_days=7 hide_stats=true]