Paradijselijke Malediven

De schoonheid van de Malediven is alleen in superlatieven te beschrijven. De eilandengroep bestaat in totaal uit 1190 koraaleilanden en ligt ten zuidwesten van Sri Lanka. Het water dat de eilanden omringd, is waarschijnlijk het meest heldere azuurblauwe water ter wereld. Op de Malediven zijn lokale eilanden, resorteilanden en onbewoonde eilanden. Op de resorteilanden bevindt zich altijd maar een resort, waardoor u echt volledig tot rust kunt komen. Het economische en politieke centrum ligt op het kleine eiland Male, dat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Op Male krijgt u namelijk een blik in het leven van de inwoners van de Malediven.

Zon, zee en strand op de Malediven

Op de Malediven vindt u spierwitte stranden en een zeer azuurblauwe zee. De resorts zorgen voor alle luxe die u zich maar kunt wensen. Onder de palmbomen en in de oceaan kunt verkoeling zoeken. U zult volledig tot rust komen op de Malediven, het credo van de eilandengroep is niet voor niets: ‘De kunst van het niets doen’. Daarom staat deze eilandengroep bekend staat als een van de beste huwelijksreis bestemmingen ter wereld.

Malediven

Snorkelen en duiken op de Malediven

In het prachtige koraalrif voor de kust kunt u fantastisch snorkelen en duiken. Door het heldere water, de felle kleuren van de tropische vissen en het koraal behoren de Malediven tot de beste duik- en snorkelbestemmingen ter wereld. Manta-roggen, schildpadden en rifhaaien zijn veelvuldig te zien in het onderwaterparadijs van de Malediven.

Male, hoofdstad van de Malediven

Male is net zo groot als het eiland waar het zich bevindt. Hier vindt u bijzondere moskeen(Malé Hukuru Miskiy) en levendige markten. Een bezoek aan de stad toont u het dagelijks leven voor de inwoners van de Malediven en is een leuke afwisseling het strand en de azuurblauwe zee.

Vervoer

Vanaf het vliegveld van Malé wordt u per (speed)boot, helikopter of watervliegtuig naar de resorteilanden vervoert. Vervoer tussen de eilanden vindt plaats met dhonis, traditionele vissersboten.

Vliegtickets Malediven

Voor een overzicht van alle voordelige vliegtarieven naar Malediven, checkt u vliegtickets aanbiedingen. Zij vergelijken alle tarieven van alle vliegmaatschappijen die naar Malediven vliegen. U bent altijd verzekerd van de goedkoopste vliegtickets bij ons. Maak uw verblijf in Malediven compleet en boek tevens uw hotelovernachting en huurauto bij LivetoTravel. Online boeken, weinig betalen en uw vliegreis is compleet! Vlieg naar Malediven met SriLankan Airlines voor de heerlijke reis ervaring.

[awesome-weather location=”Malediven” units=”C” size=”wide”forecast_days=7 hide_stats=true]