Energiek Tokyo

Tokyo is opgedeeld in 47 prefecturen. 23 prefecturen beslaan het gebied van historisch Tokyo. Samen met de overige prefecturen vormt het historische deel van de stad de grootste metropool ter wereld. Tokyo is op het gebied van techniek, gadgets en mode enorm vooruitstrevend. Wat de ene dag in is, is de volgende dag alweer uit. Ook culinaire trends volgende elkaar in Tokyo in razend tempo op. Wolkenkrabbers en flats liggen naast ruim aangelegde en goed onderhouden parken en tuinen. Onder de enorme energieke oppervlakte van Tokyo vindt u echter ook nog een zeer traditionele zijde van de stad, die op het eerste oog niet direct duidelijk is.

Keizerlijk Tokyo

Het reusachtige Keizerlijk Paleis werd in de 16e eeuw. In de eeuwen erna groeide het uit tot het grootste paleis ter wereld. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het gehele complex verwoest, maar in 1968 is het paleis heropgebouwd. De boogbrug over de gracht was eens de hoofdingang. Nog altijd woont de keizerlijke familie in het westelijk deel van het paleis.

Musea in Tokyo

In Tokyo vindt u heel veel prachtige musea die onder gericht zijn op historie, tradities, criminologie, kunst, bier en nog veel meer.

Parken en tuinen in Tokyo

De vele parken en tuinen in Tokyo zijn prachtig aangelegd en zeer goed onderhouden. De vele groenvoorzieningen in de stad zijn een oase van rust in vergelijking met het drukke straatleven.

Traditioneel Tokyo

Door de gehele stad vindt u verschillende prachtige oude tempels die nog altijd in gebruik zijn. Deze tempels tonen duidelijk de traditionele kant van Tokyo.

Hip Tokyo

Tokyo is hip, ontzettend hip. Op het gebied van mode en gadgets vindt u het nieuwste van het nieuwste. Ook op culinair gebied streven veel restaurants naar vernieuwing.

goedkoop naar tokyo vliegen

Goedkoop naar Tokyo vliegen

Vlieg voordelig naar Japan en boek uw vliegticket naar Tokyo via onze vliegtickets aanbiedingen pagina. Het klinkt simpel. Dat is het ook. U wilt goedkoop vliegen, wij hebben de laagste vliegtarieven. Goedkoopnaarazie.nl is een van de, zo niet dé goedkoopste online aanbieder van vliegtickets. Wij zoeken dé goedkoopste tickets direct bij de luchtvaartmaatschappijen maar ook bij online agenten en verzamel deze voor u op onze aanbiedingen pagina.

Wilt u op de hoogte blijven van interessante en leuke vliegaanbiedingen? Volg ons dan op Facebook en wees de eerste die te horen krijgt welke Aziatische bestemmingen in de aanbieding gaan!

[awesome-weather location=”Tokyo” units=”C” size=”wide”forecast_days=7 hide_stats=true]