Veelzijdig Koeweit Stad

Koeweit is een rijk oliestaatje in het Midden-Oosten en grenst aan Irak en Saoedi-Arabië. De hoofdstad en tevens meest interessante stad is het veelzijdige Koeweit Stad. Hoewel de verwoestingen van de golfoorlog nog altijd te zien zijn, is Koeweit Stad een zeer interessante vakantiebestemming met goede hotels, uitstekende restaurants, grote winkelcentra, levendige souks, mooie musea, een bruisend nachtleven en een prachtig aquarium. Ook kunt u in Koeweit Stad genieten van het zon, zee en strand. Vanuit Koeweit Stad bent u in korte tijd bij het fort in Al-Jahra en de uitgestrekte woestijn met indrukwekkende zandduinen en prachtige oases.

Bezienswaardigheden in Koeweit Stad

De skyline van Koeweit Stad wordt gekenmerkt door drie torens. De torens bieden ruimte aan woningen, restaurants, een koffiehuis en dienen als wateropslag. Vanuit de torens heeft u prachtig uitzicht over Koeweit Stad, de woestijn en de Perzische Golf. Het aquarium van Koeweit Stad is het grootste van het Midden-Oosten en mag u zeker niet overslaan bij een bezoek aan Koeweit Stad. Ook zijn in Koeweit Stad enkele interessante musea die gericht zijn op de historie van Koeweit en de golfoorlog.

Zon, zee, strand en waterpret in Koeweit Stad

In en nabij Koeweit Stad liggen prachtige stranden waar u kunt genieten van de zee. Voor meer waterpret kunt u een bezoek brengen aan het Aqua Park of het Messilah Water Village.

Goedkoop vliegen naar Koeweit stad

Winkelen in Koeweit Stad

Koeweit is rijk door de olie en dit is te zien in de luxe winkelcentra in Koeweit Stad. Voor authentieke spullen kunt u het beste de levendige markten, souks, bezoeken.

Excursies vanuit Koeweit Stad

Het rode fort in Al-Jahra is zeker een aanrader. Ook een woestijnsafari die u leidt langs indrukwekkende zandduinen en prachtige oases zijn meer dan de moeite waard.

Goedkoop vliegen naar Koeweit Stad

Op onze vliegtickets aanbiedingen pagina vindt u alle voordelige vliegtickets en goedkope deals naar Aziatische bestemmingen. Ook uw vliegticket naar Koeweit boekt u eenvoudig via onze website. Een complete vakantie boeken? Ook dat kan makkelijk en voordelig bij goedkoopnaarazie.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van interessante en leuke vliegaanbiedingen? Volg ons dan op Facebook en wees de eerste die te horen krijgt welke Aziatische bestemmingen in de aanbieding gaan!

[awesome-weather location=”Koeweit” units=”C” size=”wide”forecast_days=7 hide_stats=true]