Overweldigend Seoul

Seoul is de hoofdstad en grootste stad van Zuid-Korea. In de stad Seoul wonen meer dan 10 miljoen mensen. De gehele agglomeratie van Seoul telt ongeveer 23 miljoen mensen, wat neerkomt op bijna de helft van alle inwoners van Zuid-Korea. Seoul is dan ook het economische, politieke en culturele centrum van het land. De stad is overweldigend door de historische schatten, de moderne skyline, het idioot drukke verkeer, de vele parken en de fantastische winkelmogelijkheden. Eén van de belangrijkste bezigheden van Zuid-Koreanen is eten. Het eten in Seoul is voortreffelijk en is, op een aantal moderne restaurants na, heel betaalbaar.

Historische schatten van Seoul

Seoul heeft vele historische schatten in de vorm van heiligdommen paleizen, tempels en forten. In de oude Joseon Dynasty, het traditionele hart van Seoul, vindt u de meeste rijkdommen uit vervlogen tijden. Het schitterende en indrukwekkende Geyeongbokgung is het grootste paleizencomplex van Seoul en mag u zeker niet missen bij een verblijf in de stad.

Modern Seoul

Seoul is een stad met een rijke historie, maar de stad zelf is hypermodern. De metro is een attractie op zich. Op verschillende plekken in de stad trendy bars, culinair hoogstaande restaurants en winkelstraten met alleen maar exclusieve designerkleren. De vele wolkenkrabbers in het centrum domineren de skyline van Seoul.

Seoul

Uitzicht over Seoul

Een fantastisch uitzicht over Seoul krijgen, kan op verschillende manieren. De natuurlijke weg is door één van de bergen die de stad omringen te beklimmen. De moderne weg is door de ‘N Seoul Tower te bezoeken op de Nam-heuvel. Vanaf de heuvel heeft u al een fantastisch uitzicht op Seoul. Rondom de toren vindt u vele goedkope en sfeervolle restaurantjes. In de ‘N Seoul Tower bevindt zich een exclusief en duur waar u in 3 kwartier met tafel en al 360 graden ronddraait.

Vliegtickets Seoul

Via Goedkoopnaarazie.nl vliegt u voor de laagste tarieven naar Seoul, de hoofdstad van Zuid Korea. De vluchten naar wereldwijde vakantiebestemmingen zijn in een aantal stappen en voor lage vliegtarieven te boeken via onze website. Ook naar Seol en andere Aziatische bestemmingen zijn de goedkoopste vliegtickets gegarandeerd te vinden via onze vliegtickets aanbiedingen pagina. Voor een volledig aanbod van reisaanbiedingen kunt u terecht op onze speciale aanbiedingenpagina. Wij zoeken naar de beste aanbiedingen waardoor de totale prijs van uw vliegticket lager uitvalt dan bij andere aanbieders. Boek vandaag nog uw vliegticket naar Seoul en geniet van de kleurrijke en grootste bezienswaardigheden.

Bespaar nog meer door een pakketreis te boeken!

Wilt u op de hoogte blijven van interessante en leuke vliegaanbiedingen naar verschillende Aziatische bestemmingen? Volg ons dan op Facebook, Twitter  en wees de eerste die te horen krijgt welke Aziatische bestemmingen in de aanbieding gaan!