Goedkoopste vliegtickets naar Azië !

We hebben weer een leuke lijst met goedkoopste vliegtickets naar Azië in de aanbieding! Van lekker shoppen in Dubai tot aan prachtige stranden in Bali en Phuket.

Als je liever een stadstoer wilt maken dan kan je naar een van de belangrijkste Aziatische handelssteden zoals Singapore of Hongkong. Singapore is een land waar je echt verbaast zou worden. Het is namelijk een land waar ultramodern naadloos overgaat in zeer traditioneel. Geniet van de afwisseling tussen kleurige gedecoreerde Chinese en Indiase tempels.

Hong Kong heeft niet alleen boeddhistische en taoïstische tempels, de stad is ook erg westers. Tot voor kort was Engels er de officiële taal en je vindt er ook een Madame Tussauds en Disneyland.

De mooie witte stranden, de jungle, tempels en de rijstvelden vind je op prachtige eiland Bali. Ga naar het Bali museum, de prachtige orchideeëntuin of bekijk één van de prachtige tempels.

Bekijk hier onder volledige aanbod!

 

  • Getoonde tarieven zijn Vanaf-prijzen, incl. belastingen en toeslagen, excl. boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief. U ziet de exacte totale prijs bij het kiezen van uw betaalmethode.
  • Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar voor deze actietarieven. Op = op
  • Wijzigingen voorbehouden