Lekker voordelig vanaf Amsterdam vliegen!

Wat kan je nu lekker voordelig vanaf Amsterdam vliegen, want we hebben weer een mooie lijst met laatste aanbiedingen naar Azië staan! Van lekker shoppen in Dubai tot aan prachtige stranden in Bali en Phuket.

Als je liever een stadstoer wilt maken dan kan je naar een van de belangrijkste Aziatische handelssteden zoals Singapore of Hongkong. Singapore is een land waar je echt verbaast zou worden. Het is namelijk een land waar ultramodern naadloos overgaat in zeer traditioneel. Geniet van de afwisseling tussen kleurige gedecoreerde Chinese en Indiase tempels.

Mocht je naar New Delhi – een wereldstad met twee gezichten gaan dan wordt je verbaasd  door de prachtige moderne bestemming met grote gebouwen en winkelcentra aan de ene zijde en aan de andere zijde is New Delhi de stad van drukte en chaos.

Bekijk hieronder het volledige aanbod van voordelige vliegtickets naar Azië en wees er snel bij, want op=op!

 

  • Getoonde tarieven zijn Vanaf-prijzen, incl. belastingen en toeslagen, excl. boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief. U ziet de exacte totale prijs bij het kiezen van uw betaalmethode.
  • Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar voor deze actietarieven. Op = op
  • Wijzigingen voorbehouden