Voordelig vliegen naar Azië!

Wil je voordelig vliegen naar Azië? Mocht het zo zijn bekijk hieronder volledige aanbod!

Wil je misschien naar Beijing, de hoofdstad van China om Chinese Muur te bezoeken? Of wil je liever naar het kleinste land van Azië – Singapore waar je echt verbaast zou worden? Het is namelijk een land waar ultramodern naadloos overgaat in zeer traditioneel. Geniet van de afwisseling tussen kleurige gedecoreerde Chinese en Indiase tempels.

En als je toch liever naar Bangkok gaat bezoek dan de Grand Palace. Of de oudste en grootste tempel Wat Pho! Wat Pho of well de liggende Boeddha is 46 meter lang en 15 meter breed.

Mocht je naar New Delhi – een wereldstad met twee gezichten gaan dan wordt je verbaasd  door de prachtige moderne bestemming met grote gebouwen en winkelcentra aan de ene zijde en aan de andere zijde is New Delhi de stad van drukte en chaos.

  • Getoonde tarieven zijn Vanaf-prijzen, incl. belastingen en toeslagen, excl. boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief. U ziet de exacte totale prijs bij het kiezen van uw betaalmethode.
  • Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar voor deze actietarieven. Op = op
  • Wijzigingen voorbehouden