KLM werelddeal weken 2019 staan in de planning voor eind augustus 2019! Tijdens de KLM werelddeal weken 2019 worden meer dan 100 bestemmingen in de aanbieding gedaan door KLM. Kortingen kunnen dan oplopen tot wel 40%!

KLM werelddeal weken 2019

Werelddeals zullen beschikbaar komen na de zomer en zullen voor 3 weken lang beschikbaar zijn. Wacht alleen niet te lang mocht u nog net na de zomer willen vliegen dan kan het voordeliger zijn om nu alvast te boeken.

Hier onder vindt u actuele KLM aanbiedingen naar Verre Oosten met vertrek vanaf Amsterdam.

KLM aanbiedingen Midden-Oosten

KLM aanbiedingen Azië

*klik op de prijs om te beschikbaarheid te zien.

Meer informatie over KLM Werelddeal weken 2019:

Voor bestemmingen buiten Azië kunt u terecht bij onze collega’s van deals4travel.nl.

Meer aanbiedingen van KLM naar bijvoorbeeld Verenigde staten,Afrika of de Europa deals van €99,- vindt u hier.

KLM werelddeal weken 2016

Korte uitleg over KLM Werelddeal weken 2019:

Wat zijn KLM werelddeal weken ?

In het kort zijn werelddeal weken enorme promotie campagnes van KLM. Deze vind twee keer per jaar plaats.  Voordeelweken starten normaal aan het eind van het jaar zo rond 30 december en lopen door tot midden januari. In de zomer beginnen deze voordeelweken eind augustus of begin september en lopen 3 weken door. Tijdens de werelddeal weken worden 100 bestemming door KLM tot wel 40% in de prijs verlaagd. Vaak zijn dan zeer populaire bestemmingen zoals Bangkok of Kuala Lumpur voor 500 euro te boeken terwijl de “normale” prijzen rond 800 euro uitkomen.

Is het waard op werelddeal weken te wachten? Natuurlijk als je al van plan bent om begin januari je reis te boeken en met KLM te vliegen dan raden wij je zeker aan om op de werelddeal weken te wacht. Maar weet je nu al wanneer je wilt vertrekken dan is het aan te raden onze standaard aanbiedingen te volgen want daar komen vliegtickets voorbij die nog voordeliger zijn dan de aanbiedingen tijdens de werelddeal weken. Daarnaast heeft KLM hele jaar door verschillende soorten aanbiedingen waarbij bestemmingen in Azië ook tegen de werelddeal weken  kortingen worden aangeboden of zelfs lager. Bijvoorbeeld KLM kofferpakkers of Vijf dagen voordeel en meer…

KLM Werelddeal Weken 2019 in België nog goedkoper ?

Net zoals Brussels Airlines passagiers uit Nederland probeert te werven doet KLM het zelfde in België . Zo worden werelddeal weken acties ook in België gedaan met nog lager prijzen! KLM tickets worden inclusief trein met vertrek Antwerpen en Brussel aangeboden. Prijzen zijn dan lager omdat passagiers niet rechtstreeks vliegen maar eerst de trein naar Nederland moeten nemen.

Let wel mocht je een gok willen wagen als Nederlander om deze tickets te boeken dat je echt uit de genoemde steden moet verteken ! Check je niet in op de trein dan wordt je gehele reis geannuleerd kijk dus uit ! KLM is erg strikt hier mee om misbruik te voorkomen.

Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken in 2019?

KLM werelddeal weken 2019 staan eind augustus in de planning. Om de KLM werelddeal weken niet te missen kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief hier onder of ons volgen op Facebook of Twitter.