Een van de grootste marketingcampagnes wat vliegtickets betreft is weer begonnen! Mocht je het gemist hebben het gaat hier over KLM werelddeal weken. Wij zelf zijn ook een grote promotor van deze campagne omdat er nu eenmaal veel animo voor is en veel bestemmingen in twee weken tijd in de aanbieding staan. Maar dit jaar doe we het ook anders.  We zijn aantal bestemmingen in de gaten gaan houden en resultaat is hier onder te vinden.

KLM werelddeal weken 2020

We zijn afgelopen dagen actief KLM-tarieven naar aantal bestemmingen in het gaten gaan houden. Dat betekent dat we voor de beging van de werelddeal weken tarieven hebben gecontroleerd dus echt gekeken wat er te boeken was op KLM. Dan hebben we bij introductie van de werelddeal weken bij reisagenten nog eens naar KLM-tarieven gekeken (op klm website). En uiteraard vandaag bij lancering van de werelddeal weken 2020. Voor de duidelijkheid alle tarieven zijn gecontroleerd op beschikbarheid op KLM.NL

Zie hier onder resultaat van onze onderzoek.(in blauw wereddealweken tarieven van vandaag)

KLM werelddeal weken 2020 zijn vliegtickets echt goedkoper

*Chennai en Colombo zij niet afgeprijsd of wel zijn niet meegenomen door KLM in de 100 bestemmingen die tijdens de werelddeal weken afgeprijsd zoude zijn.

Zijn vliegtickets echt goedkoper tijdens de werelddeel weken?

Of vliegtickets nou echt goedkoper zijn geworden hangt echt af van de bestemming waar je naartoe wilde. Aantal bestemmingen zijn echt afgeprijsd terwijl andere juist weer duurde zijn geworden of onveranderd gebleven. Dit geld overigens op meer acties wat vliegtickets betreft daar de prijzen met de dag of zelf per uur kunnen variëren. Luchtvaartmaatschappijen houden stikt vraag en aanbod in de gaten dus op moment dat er meer vraag is dan beschikbarheid zullen prijzen automatisch gaan stijgen. Is er geen of minder vraag dan gaan tarieven omlaag. Ook willen luchtvaartmaatschappijen een bepaald gemiddeld tarief per stoel hebben dus zullen sterk afgeprijsde stoelen maar zeer beperkt beschikbaar zijn.

Onze tip voor boeken van zo goedkoop mogelijke vliegtickets

Tip blijft bepaal je budget wat je voor een vliegticket wil uitgeven en wees redelijk. Zie je een aanbieding staan dat binnen die budget valt is het verstandig te boeken want zoals je kan zie prijzen verander nu eenmaal vak. Je kan wachten op de aanbiedingen zoals de werelddealweken of 5-daagse aanbiedingen maar het betekent niet dat je dan automatisch goedkoper af bent. Vaak is ook niet van tevoren bekend welke bestemmingen afgeprijsd zullen worden dus als je pech hebt ben je ook nog eens duurder uit. Ook is het zo dat op lijndiensten tickets zelden goedkoper worden kort voor vertrek. Meestal gaan de prijzen omhoog als de vluchten vol raken dus ruim van tevoren boeken is altijd verstandiger. Je kan beter overhoopliggen dat je 100 euro lagere tarief mis hebt gelopen dan dat je ticket op eens 500-600 euro duurder is geworden.

Om de aanbiedingen zoals de KLM werelddeal weken niet te missen kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief hier onder of ons volgen op Facebook of Twitter.