KLM Actie 10 dagen gratis Valet ParkingKLM Actie 10 dagen gratis Valet Parking !

KLM heeft heeft een leuke actie voor de klanten die in het hoogseizoen willen vliegen en lekker ontspannen aan hun vakantie willen beginnen.Boek voor 18 mei een KLM-ticket voor vertrek tussen 1 juli en 19 augustus en krijg 10 dagen Schiphol Holiday Valet Parking cadeau t.w.v. van €90,-. Voeg bij boeking VALET toe in de promocodebox. Lees hoe het werkt en de volledige voorwaarde hier!

Hier zijn aantal aanbieding in combinatie met Valet parking.

Package Deals prijzen zijn per persoon op basis van twee personen voor 6 dagen. Zie volledige voorwaarde op KLM actie pagina.

Voor meer aanbiedingen kijk [standout-css3-button href=’http://prf.hn/click/camref:110l66r/destination:https://campagnes.klm.com/valetparking/nl’ opennewwindow=true]Hier ![/standout-css3-button]

Vliegtickets: tarieven zijn vanaf-prijzen voor reizen in het hoogseizoen, incl. belastingen en toeslagen,  excl.€ 10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief. De exacte totaalprijs zie je bij het kiezen van je betaalmethode.

Package Deals: De vanaf-prijs geldt per persoon op basis van een retourreis voor 2 personen (inclusief belastingen en toeslagen, exclusief € 10 boekingskosten, € 2,50 calamiteitenfonds en eventuele creditcardtoeslag). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief voor de vlucht, het hotel en/of de auto. De exacte totaalprijs zie je bij het kiezen van je betaalmethode.

KLM Actie 10 dagen gratis Valet Parking !

bron.klm