Laat je betoveren door Azië!

Laat je betoveren door Azië! v.a. € 344!

Azië was nog nooit zo dichtbij geweest! We zeggen, laat je betoveren door Azië!

Nu kan je voordelig vliegen al vanaf € 344,-p.p. naar Beijing of vanaf € 365,-p.p. naar Hong Kong, of wil je liever naar Bali? Dit Indonesische eiland met zijn geweldige keuken staat bij velen op nummer 1… En alle vluchten zijn vanaf Amsterdam, wat nog mooier is.

Bruisend Singapore staat bekend als shoppingparadijs, maar er is natuurlijk meer.Bezoek de Singapore rivier, de prachtige moskeeën, Mount Faber,Chinatown en nog veel meer. Singapore heeft veel te bieden. Het is vooral een moderne en schone stad en waarschijnlijk de meest ontwikkelende stukje van Azië.

Hanoi is de hoofdstad van Vietnam en ligt in het noorden van het land. Hanoi kent een ongekende mix van het exotische oude Azië en het dynamische gezicht van het moderne Azië.

Bekijk hieronder de volledige aanbod en wees er snel bij want op = op!

 

  • Getoonde tarieven zijn Vanaf-prijzen, incl. belastingen en toeslagen, excl. boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief. U ziet de exacte totale prijs bij het kiezen van uw betaalmethode.
  • Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar voor deze actietarieven. Op = op
  • Wijzigingen voorbehouden