Rondreizen India

Rondreizen India!

Nog nooit naar indrukwekkende India geweest? Dit is je kans! Door een rondreizen te doen kan je heel veel van India zien. Van hoofdstad Delhi tot roze stad-Jaipur ,”Verlaten stad” Fatehpur Sikri, Agra, Varanasi – een van de oudste steden ter wereld, bijzondere tempels en nog veel meer.

Groepsreizen

15 dagen Hoogtepunten van Noord- India

[standout-css3-button href=’http://www.nrv.nl/core.sym/fe/thirdparty/tradetracker/tradetracker.php?tt=859_12_206430_&r=%2Frondreizen-india%2Fgroepsreizen%2Fhoogtepunten-van-noord-india’ opennewwindow=true]v.a. € 1099,- pp [/standout-css3-button]

Delhi – Pushkar – Jaipur – Agra – Orchha – Khajuaho – Varanasi

Je vliegt van Amsterdam naar de hoofdstad Delhi en je komt hier na de middernacht. De volgende dag en de dag daarna blijf je in Delhi. Na ontbijt ga je een uitgebreide stadstour door Delhi maken.

Op dag 4 ga je heel vroeg met de trein naar Pushkar, een klein en bruisend dorpje,dat door de nomaden als heilige plaats wordt gezien. Vervolgens ga je naar Jaipur die wel wordt nog roze stad genoemd.En waarom? Laat je je verrassen! Onderweg naar Agra  ga je nog De “Verlaten Stad” Fatehpur Sikri bezoeken.Ooit een heel rijke en drukke stad nu helemaal verlaten maar wel in de goede staat.

Van Agra ga je naar Orchha waar je een paar oude paleizen en een Rama tempel kan zien. Er is genoeg tijd om te wandelen en te zien hoe het leven in al die jaren niet verandert is. Daarna ga je tempels van Khajuaho zien. Na dit bezoekje gaan je een heel lange reis maken naar Varanasi . In Varensi ga je een boottocht maken op de heilige Ganges.

Privéreizen

Beste van Noord-India 17 dagen

[standout-css3-button href=’http://www.nrv.nl/core.sym/fe/thirdparty/tradetracker/tradetracker.php?tt=859_12_206430_&r=%2Frondreizen-india%2Fprivereizen%2Fbeste-van-noord-india’ opennewwindow=true]v.a. € 1649,- pp [/standout-css3-button]

Delhi – Mandawa – Bikhaner – Jodhpur – Pushkar – Agra – Khajuraho – Allahabad – Varanasi

Je vliegt van Amsterdam naar de hoofdstad Delhi. Als je met KLM vliegt,zou je dezelfde dag in Delhi aankomen,waardoor je reis een dag korter is, maar er wordt wel rekening mee gehouden met je programma. (Je kan ook uit Brussel vliegen). In Delhi ga je een stadstoer maken waar alle hoogtepunten van deze indrukwekkende stad je kan zien.

De volgende dag ga je naar Manadawa en van Mandawa naar Bikaner waar je een van de paleizen gaat bezoeken en vervolgens naar kamelenfokkerij. 70% van alle kamelen in Rajasthan komt uit Bikaner. Dag 6 is gereserveerd voor Jodhpur .Na de leunch ga je het Mehrangarh Fort bezoeken. Dit is een van de grootste , machtigste en meest indrukwekkende forten van India.Je gaat zelfs met een lift omhoog waar je verschillende paleizen vindt met geweldige tuinen.

Dag 7-Jodhpur-Pushkar-Jaipur. In Jaipur ga je op de rug van een olifant klimmen tegen de de steile rotsen op, die het fort in vroegere jaren beschermden tegen de vijand. s’ Middags ga je een stadstour door Jaipur maken.Vervolgens ga je naar Jaipur die wel wordt nog roze stad genoemd.Onderweg naar Agra  ga je nog De “Verlaten Stad” Fatehpur Sikri bezoeken.Ooit een heel rijke en drukke stad nu helemaal verlaten maar wel in de goede staat.Op dag 10 ga je Taj Mahal bezoeken.Het is van de meest fascinerende meesterwerken in India en misschien ter wereld. Van Agra ga je naar Orchha met de trein en van Orchha naar Khajuraho waar je zou overnachten. Na het ontbijten ga je bijzondere tempels zien, gebouwd door de Chandela-koningen tussen 950 en 1050 na Christus. 13de dag is een lange dag richting Allahabad. In deze grote,oude stad vloeien drie rivieren de Ganges, de Yamuna en de mythische Saraswati samen,waardoor het een belangrijk cultureel, politiek en religieus centrum is. Vervolgens ga je naar Varanasi en van Varanasi naar Delhi,waarvan je terug zou vliegen naar Amsterdam.

Privéreizen

Gouden Driehoek 9 dagen

[standout-css3-button href=’http://www.nrv.nl/core.sym/fe/thirdparty/tradetracker/tradetracker.php?tt=859_12_206430_&r=%2Frondreizen-india%2Fprivereizen%2Fgouden-driehoek’ opennewwindow=true]v.a. € 1019,- pp [/standout-css3-button]

Delhi – Jaipur – Agra

Je vliegt van Amsterdam naar de hoofdstad Delhi. Als je met KLM vliegt,zou je dezelfde dag in Delhi aankomen,waardoor je reis een dag korter is, maar er wordt wel rekening mee gehouden met je programma. (Je kan ook uit Brussel vliegen). In Delhi ga je een stadstoer maken door Old en New Delhi waar alle hoogtepunten van deze indrukwekkende stad je kan zien.

De volgende dag ga je naar Jaipur .Na de lunch maak je een stadstour waar je Hawa Mahal ,het Paleis van de Winden en nog meer kan bezoeken.In Jaipur ga je ook op de rug van een olifant klimmen tegen de de steile rotsen op, die het fort in vroegere jaren beschermden tegen de vijand. Onderweg naar Agra  ga je nog De “Verlaten Stad” Fatehpur Sikri bezoeken.Ooit een heel rijke en drukke stad nu helemaal verlaten maar wel in de goede staat.

Op dag 7 ga je Taj Mahal bezoeken.Het is van de meest fascinerende meesterwerken in India en misschien ter wereld.De Mughal-keizer Shah Jahan bouwde de Taj Mahal aan de oever van de Yamuna rivier ter nagedachtenis aan zijn favoriete vrouw, Mumtaz Mahal. Hij liet haar lichaam begraven in dit mausoleum en werd zelf na zijn dood naast zijn grote liefde te ruste gelegd. Je maakt nog een stadstour door Agra met een bezoek aan het Agra Fort, dat is omgeven door een 21 meter hoge muur van rood zandsteen. Op dag 8 ga je terug naar Delhi,waarvan je terug zou vliegen naar Amsterdam.