Voordelig vliegen met EmiratesVoordelig vliegen met Emirates!

Met Emiraten vliegen is altijd een feest! Het is een zeer luxueuze luchtvaartmaatschappij die uitstekende service en het entertainment programma aan boord heeft te bieden voor een zeer scherpe tarief. Zo kan je bijvoorbeeld zeer voordelig vliegen met Emirates naar Jakarta of Bangkok.

Emirates Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Dubai.  Aan boord ervaar je, ongeacht of je met Economy, Business of First vliegt een zeer goede service en een uitgebreid comfort.  Zo vlieg je vanaf Amsterdam met een Airbus A380, een geweldige toestel die veel te bieden heeft. Zo kan je bijvoorbeeld in de Frist class gebruik maken van de douch/spa en een echte lounge, daarnaast neem je plaats in eigen suite waar je in alle rust kan werken of gewoon ontspannen tijdens je reis. Ook in de business class kom je bij Emirates niks te kort ! Er is een uitgebreide keus aan maaltijden, dranken en entertainment on je reis aangenaam te maken. Stoel kan uiteraard helemaal om zo lekker te kunnen slappen. Bij aankomst wacht een privé chauffeur om je naar een gewenste bestemming te brengen die overigens nog eens inbegrepen zit in de vliegtickets prijs.(ook beschikbaar in de First class)

Maar ook in de economy is het absoluut geen staf om met Emirates te vliegen. Zo hebben je keuzen uit aantal warme maaltijden , drinken (inclusief alcoholisch) is volledig gratis en mocht je niet genoeg hebben aan een overvolle entertainment systeem dan kan je gebruik maken van de onboard WiFi.

Brussel – Dubai v.a. € 391,-p.p.

Amsterdam – Dubai v.a. € 449,-p.p.

Brussel – Colombo v.a. € 482,-p.p.

Brussel – Bangkok v.a. € 489,-p.p.

Brussel – Jakarta v.a. € 519,-p.p.

Amsterdam – Bangkok v.a. € 537,-p.p.

Amsterdam – Jakarta v.a. € 543,-p.p.

Amsterdam – Kuala Lumpur v.a. € 552,-p.p.

Amsterdam – Singapore v.a. € 569,-p.p.

Brussel – Bali v.a. € 571,-p.p.

Amsterdam – Bali v.a. € 700,-p.p.

Amsterdam – Colombo v.a. € 700,-p.p.

Amsterdam – Male v.a. € 799,-p.p.

  • Getoonde tarieven zijn Vanaf-prijzen, incl. belastingen en toeslagen, excl. boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief. U ziet de exacte totale prijs bij het kiezen van uw betaalmethode.
  • Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar voor deze actietarieven. Op = op
  • Wijzigingen voorbehouden